torsdag 21 april 2011

Valarbete i vårsolen

Idag har vi moderater gjort ett sista kampanjnedslag före påsken genom att dela ut material och påskgodis utanför Coop i Lillån. Det är helt underbart att vara valarbetare i detta väder och att möta påsklediga Örebroare är ännu bättre!

Vi möter många positiva människor när vi är ute, det är vanligt att vi får glada tillrop och tummen upp för vår politik och engagemang.

Örebroarna vill att vi satsar på skolan, barnomsorgen och våra äldre – Det är helt i linje med det vi moderater, tillsammans med Koalitionen, har gått ut med och det känns tryggt att vi har ringat in det som människor tycker är viktigt.

Nu tar kampanjarbetet ledigt till anndagen då vi drar igång dörrknackningen igen. Vi går då in i de sista veckornas valarbete och då är det viktigt för oss att kämpa för varje röst. Jag tror att många Örebroare redan har bestämt hur de ska rösta och att många säkert kommer att rösta som de gjorde i höstas men jag tror också att många inte tycker att omvalet är så viktigt.

Det är viktigt att vi valarbetare och även alla Örebroare förklarar för dem som nu har förmånen att få rösta i omvalet hur viktigt det är. Hela Örebro Kommun påverkas av hur en valkrets kommer att rösta!

Det är för eller emot möjligheten att påverka sin vardag. Det är för eller emot kunskapsfokus i skolan. Det är för eller emot en bra förvaltning av varje skattekrona. Det är för eller emot en politik för fler jobb i Örebro.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar