fredag 6 augusti 2010

Väljarna avgör

Idag skriver Kent Persson på sin blogg om att väljarna avgör vem som ska leda Örebro. Det är en klok och demokratisk tanke som jag anser även ska råda i Kumla.

Vi moderater i Kumla har tillsammans med Centerpartiet, Kristdemokraterna, Folkpartiet liberalerna och Miljöpartiet jobbat stenhårt under denna mandatperiod för att tillsammans forma ett alternativ till Socialdemokraterna.

Strategin har varit att visa kumlaborna att det finns ett alternativ kompetent nog att styra Kumla.

Vi har jobbat tillsammans under hela mandatperioden. Vi har varje vecka haft möten, vi har lagt förslag och budgetar tillsammans, allt för att svetsa ihop oss med vetskap om att när vi tar över måste vi känna varandra, lita på varandra och kunna samarbeta.

Vi går till val med ett gemensamt valmanifest och det är nu upp till kumlaborna att avgöra om de vill ha förnyelse, nytänkande, alternativ och valfrihet eller om Kumla ska fortsätta i samma socialdemokratiska lunk utan fler visioner än att Kumla ska ha 25000 invånare.

Vem som ska leda vår koalition efter valet avgör självklart kumlaborna. Fortsätter vi moderater att vara största parti så är vår inställning, tillika som moderaterna i Örebro, att vi ska ha posten som kommunstyrelsens ordförande.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar