söndag 4 juli 2010

Sveriges enda arbetarparti

Idag i Almedalen på Gotland var det moderaternas dag och i sitt tal pratade Fredrik Reinfeldt om oss moderater som Sveriges enda arbetarparti. Det är kacksigt men sant!

Det är endast moderaterna som vill göra det möjligt för alla att arbeta. Det är endast moderaterna som sänker skatt på arbete, satar på utbildning för alla och det är vi som vill underlätta för företagande.

Socialdemokraternas förslag gynnar inte arbete. Färre unga kommer att få jobb då de förslår höjda skatter för att anställa unga. Många företag kommer att läggas ner och massor med människor bli arbetslösa då S vill ta bort RUT och ROT. Detta innebär att vita jobb blir svarta igen och att människor går miste om den trygghet som ett riktigt jobb innebär.

Socialdemokareterna är emot mångfald och nytänkande vilket hämmar löneutveckling för offentligt anställda. Socialdemokraterna kommer att höja skatter vilket hämmar benägenheten att jobba. Socialdemokraterna ska regera ihop med V och MP, enigheten är osäker och regeringsdugliheten obefintlig. Detta missgynnar Sverige när vi är på väg ur en lågkonjunktur där stabilitet är viktigt.

Socialdemokraterna vill ha tillbaka bidragssamhället. Vi moderater vill fortsätta arbetslinjen. Det ska vara lönsamt att arbeta, det ska vara möjligt för alla att få en bra utbildning och det ska vara enkelt att starta och driva företag i Sverige.

Socialdemokraterna har spelat ut sin roll som arbetarparti.
I dagens Sverige krävs det vidsynta idéer och nytänkande för att jobben ska komma. I dagens Sverige är det Alliansen som står för framtidens idéer och trygga stadsfinanser två ingredienser som är en förutsättning för jobbtillväxt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar