lördag 12 juni 2010

Skillnad på folk o folk i socialdemokraternas Kumla

Idag får Socialdemokraterna i Kumla en välförtjänt känga av Marion Johansson som i sin sportkrönika i NA skriver om förhalad ridskola. Förseningen av ett ridhus i Kumla är en stor fadäs som Socialdemokraterna är ansvarig för.

När man börjar fundera i banor som Marion gör i sin krönika och ställer konstgräs mot ridskola samt den livskraftiga kommunen mot nonchalansen inför en hel generation ungdomar. Ja, då börjar det nog kännas pinsamt för socialdemokraterna i Kumla.

Jag är själv förvånad över den hastighet som konstgräset kom på plats trots att investeringen blev mer än dubbelt så dyr som det ursprungligen fanns pengar till. Men så finns det ju en stark koppling mellan fotbollen i Kumla och socialdemokraterna…

Även speedwayen satsar kommunen stora snabba pengar på. En ny läktare står snart klar och även i den föreningen finns det en S-märkt ordförande…

Det är helt klart skillnad på folk och folk i Kumla. De med bra kontakter in i maktens korridorer har ett försprång i ”striden” om kommunens pengar och vilka investeringar som prioriteras. Det gäller för idrottsklubbar likväl som för företag och vanligt folk.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar