måndag 3 maj 2010

Skattechock till Svenska folket

Det magiska datumet är här, beskeden har kommit från de röd-gröna och skattechocken är ett faktum. Det är som vi trodde med höjda skatter som notan ska betalas och hela svenska folket drabbas.

Just när konjunkturen vänder kommer de röd-gröna byta ut jobblinjen mot bidragslinjen och det är jobbstopp som väntar oss om de vinner valet i höst. De föreslår höjda skatter för företagare vilket för vanligt folk kommer att innebära högre priser på varor och tjänster. Detta leder i sin tur till stigande inflation och högre räntor vilket späder på negativa spiraler i ett läge där det är motsatsen vi behöver.

Sverige behöver en regering som fortsätter arbetslinjen. Vi behöver en regering som ökar takten i förenklingar för företag så att det blir färre regler och billigare att anställa. Vi behöver en regering som förstår att hålla i statens finanser så att vi kan behålla välfärden i vårt land. Vi behöver en regering som fortsätter jobbet med att förbättra den svenska skolan.

Det röd-gröna alternativet vrider klockan tillbaka till tiden före valet 2006, den tid då det lönade sig mindre att jobba och driva företag – det agerandet kommer inte att ta oss ur krisen.

Andra bloggare: Kent Persson, Sten Tolgfors

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar