måndag 3 maj 2010

Höstens alternativ i Kumla

I Kumla har vi två tydliga alternativ inför höstens val. På ena sidan står en ilsken socialdemokrati med en tyst vänster bakom sig. Det är laget som inte lyssnar på någon, går sin egen väg oavsett konsekvenser för kvalitén i Kumlas välfärd och som hela tiden skyller sina misstag på någon annan.

På andra sidan står vi moderater tillsammans med KD, C, FP och MP som anser att Kumla kan bättre. Vi som vill ha ett Kumla som tillåter alternativ, där människor har möjlighet att välja, där kvalité i vård skola och omsorg går före snygga fasader och där fokus är på en kommunal ekonomi i balans.

Vi har under flera år lagt gemensam budget med satsningar på exempelvis pedagogisk utveckling och ökad måluppfyllelse i Kumlas skolor. Vi gör andra satsningar än den socialdemokratiska majoriteten inom det sociala området och vi vill skapa möjlighet för människor i Kumla att påverka den omsorg de behöver.

Kumla behöver positivt nytänkande och ett klimat där fler åsikter, förslag och alternativ kommer till tals. Om vi får förtroendet att styra Kumla, kommer kumlabor, tjänstemän och politiska motståndare att behandlas med respekt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar