söndag 25 april 2010

Varför blogga?

Idag diskuteras politikers bloggande och att partierna driver på detta. Sanna Rayman i SvD är kritisk och Kent Persson, Mary X Jensen har idag skrivit kommentarer på sina bloggar.

För egen del tycker jag att bloggandet är ett bra sätt att få ut mina funderingar och kommentarer i olika frågor. Att blogga är ett snabbt och enkelt sätt att få säga sin mening.Jag försöker skriva om det som händer i Kumla och då främst i politiska frågor.

Jag tror att vi politiker måste vara på olika arenor. Det räcker inte att sitta på sammanträden eller att agera på Fullmäktige. Som politiker på hög nivå i exempelvis en kommun bör man vara ute på gator och torg för att synas och vara tillgängliga för människor. Vi moderater knackar dörr vilket är ett bra sätt att möta människor.

Som politiker har man ansvar att sätta sig in i hur saker och ting fungerar, det är med den kunskapen man sedan kan fatta kloka beslut. Därför är det viktigt att som kommunpolitiker vara ute på företagen i kommunen, besöka den kommunala verksamhetens olika delar, möta människor och ta del av deras kunskaper.

För många människor idag är Internet den i särklass största källan till information och nyhetsinhämtning, därför är det viktigt att vi politiker även är tillgängliga på nätet

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar